Ibiza I

Ibiza I

Ik werd gebeld door mijn man of ik het leuk vond om een bruiloft op Ibiza te fotograferen.. !

Nou daar zeg je geen nee tegen. Een foto opdracht in het buitenland is al tof maar ook nog naar het fantastische eiland Ibiza was een droom die uit kwam. 
Alle spullen meenemen was wel spannend, als ik maar niet iets vergeet.. We gingen al wat dagen eerder er heen zodat we ook het eiland vast een beetje konden verkennen. ( Manlief mocht ook mee ).

De dag voor de bruiloft ging alle mensen al lekker met z’n alle naar het strand zo kon iedereen die elkaar nog niet kende alvast beter leren kennen.  Dit heeft de bruiloft uiteindelijk echt nog gezelliger gemaakt.  Die avond trakteerde het bruidspaar iedereen op een heerlijke maaltijd paella. Ondertussen maakte ik hier ook al overal foto’s van.

De dag van de bruiloft was aangebroken. Wij waren al vroeg op en gingen richting de villa waar het bruidspaar verbleef. Ik had mijn man ook een camera gegeven zodat ik extra foto’s zou hebben. Het bleek nog een talentje te zijn ook J.

In de villa heb ik een foto gemaakt die ik zelf heel gaaf vind. Dit bedacht ik mij nog thuis toen ik ’s nachts wakker werd. Als daar een balkon zou zijn wilde ik ze beide op de foto hebben maar ze mochten elkaar nog niet zien. Want dat zou pas bij de ceremonie gebeuren. En die foto is gelukt!

Toen iedereen klaar was reden wij met de bruidegom naar de trouwlocatie. Wat was dat prachtig. Een dakterras met uitzicht op de zee met de ondergaande zon.. Wat wil je nog meer.
En wie zagen we daar? Dirk Zeelenberg was de trouwambtenaar! Uiteindelijk kwam de bruid ook aan en kon er getrouwd worden. Iedereen zag er prachtig uit. De gasten waren allemaal in pastel tinten wat een mooi geheel vormden.

Na de ceremonie ging de zon vrij snel onder. Ik heb nog nooit zo snel een fotoshoot gedaan met een bruidspaar.. Normaal neem ik daar zeker een 1,5 uur de tijd voor. Maar de zon ging zo snel onder dat het snel moest gebeuren.

Het was een dag om nooit meer te vergeten! Een kans die je niet gauw meer krijgt. Ik ben blij dat ik dit heb mogen doen. En Mandy en Maurice veel geluk samen!