Skip to content
Menu

Je zwangerschapsfotograaf in Zeist Mayera Fotografie

Hiep hiep hoera! Jullie zijn zwanger! Wat een bijzondere tijd breekt er nu aan.

De groei van je buik, de schopjes en dan die prachtige echo’s van de baby. Maar zodra de baby er is vergeet je gauw hoe mooi je buik nou eigenlijk was.

Wanneer je je deze bijzondere periode vast laat leggen kunnen jullie altijd weer terug kijken op een waardevolle herinnering.

Ik heb als fotografe al vele jaren ervaring en heel veel aanstaande moeders ( en vaders ) mogen fotograferen. Er is veel keuze uit verschillende doeken en jurken waar je gratis gebruik van mag maken.

Bekijk mijn garderobe om te zien wat ik allemaal in mijn collectie heb. Ook voor de big sisters heb ik een aantal jurken beschikbaar. Natuurlijk hoef je niet alleen op de foto. Dit kan zeker ook met je partner of met broer(s) en/of zus(sen). Ook een Newborn fotoshoot is eigenlijk onmisbaar. Jullie kleine baby zal zo ontzettend gauw groeien. Dat hele kleine prille is zo snel weer voorbij.

Ik kom bij jullie thuis met al mijn accessoires, props en doeken, zo hoef je zelf niet de deur uit. Mijn ruime studio is gevestigd op het bedrijventerrein in Cothen. Een klein dorpje aan de Kromme Rijn. Dit is gemakkelijk te vinden met de auto vanuit heel provincie Utrecht en daar buiten.

Uiteraard ben ik ook te boeken voor diverse andere fotoshoots. Bijvoorbeeld een mooi familie portret bij Slot Zeist of in het Zeisterbos.

Mijn stijl wil ik omschrijven als puur, natuurlijk, dromerig en warm. Een uitstraling waar kracht, ongedwongenheid en spontaniteit voorop staan.

Ik ben echt een mensen mens en dit is dan ook mijn specialiteit. Heb je interesse gekregen in een fotoshoot? Bekijk gauw mijn portfolio om de foto’s te bekijken! Welke stijl past er bij jou?

Zoek niet langer want je hebt je fotograaf gevonden… als je vragen hebt stuur gerust een berichtje om te zien wat ik voor je kan betekenen!