Skip to content
Menu

Je zwangerschapsfotograaf in Odijk Mayera Fotografie

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! De komst van jullie eerste ( of 2e,3e.. ) is en blijft bijzonder.

Je buik groeit met de dag en voor je het weet is de kleine er al. Na die tijd zou je nog graag even willen terug kijken; hoe zag mijn buik er nou eigenlijk uit? Wat zullen die foto’s jullie veel waard zijn!

Tijd dus om je prachtige lichaam vast te laten leggen door Mayera-Fotografie. Ik heb als fotografe al enorm veel mooie dames mogen vereeuwigen. Ik beschik over diverse doeken en jurken waar je gratis gebruik van mag maken.

We maken prachtige portretten van jou maar dit kan ook van jullie samen of met grote broer en zus erbij.

En vergeet ook niet om later te denken aan een Newborn-sessie. Ook dat zijn wonderlijke herinneringen. Dat kleine en prille van jullie babytje is zo snel weer verdwenen.

In mijn studio in Cothen maken we de schitterende foto’s. Cothen is eenvoudig te bereiken zowel met de auto als het openbaar vervoer vanuit Odijk.

Ook fotoshoots op locatie behoren tot de mogelijkheden. We kijken samen naar een geschikte plek die bij jullie past.

Mijn stijl wil ik omschrijven als puur, natuurlijk, dromerig en warm. Een uitstraling waar kracht, ongedwongenheid en spontaniteit voorop staan.

Ik ben echt een mensen mens en dit is dan ook mijn specialiteit. (Met mijn creatieve skills komen we samen tot een fantastisch resultaat)

Ben je benieuwd naar wat voor foto’s ik nou eigenlijk maak? Bekijk dan gauw mijn Portfolio en laat je inspireren. Zoek niet langer want je hebt je fotograaf gevonden! Als je vragen hebt, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.