Skip to content
Menu

Je zwangerschapsfotograaf in Cothen Mayera Fotografie

Hiep hiep hoera! Jullie zijn zwanger! Wat een bijzondere tijd breekt er nu aan…

De groei van je buik, de schopjes en dan die prachtige echo’s van de baby. Maar zodra de baby er is vergeet je gauw hoe mooi je buik nou eigenlijk was.

Wanneer je je deze bijzondere periode vast laat leggen kunnen jullie altijd weer terug kijken op een waardevolle herinnering!

Ik heb als fotografe al vele jaren ervaring en heel veel mommy’s to be mogen fotograferen. Er is veel keuze uit verschillende doeken en jurken waar je gratis gebruik van mag maken.

Bekijk mijn garderobe om te zien wat ik allemaal in mijn collectie heb. Ook voor de grote zussen heb ik een aantal jurken beschikbaar.

Laten we samen fraaie foto’s maken van jou maar ook van jullie samen als toekomstige ouders of met grote broer en zus. En vergeet ook de Newborn-sessie niet dat zijn ook bijzondere herinneringen. Dat kleine en prille van jullie kleine babytje is zo snel weer verdwenen.

Mijn ruime studio is gevestigd op het bedrijventerrein in Cothen. Een klein dorpje aan de Kromme Rijn. Dit is gemakkelijk te vinden met de auto vanuit heel provincie Utrecht en daar buiten.

Uiteraard ben ik ook te boeken voor diverse andere fotoshoots. Laat mij bijvoorbeeld een ochtendje met jullie mee lopen in het gezinsleven. A Day in the Life. Ik leg jullie vast precies zoals het is. Gezellig samen eten, knutselen, de ruzie tussen broer en zus, de rommel in huis noem maar op!

Mijn stijl wil ik omschrijven als puur, natuurlijk, dromerig en warm. Een uitstraling waar kracht, ongedwongenheid en spontaniteit voorop staan. Ik ben echt een mensen mens en dit is dan ook mijn specialiteit.

Heb ik je interesse gewekt en ben wil je graag wat beelden bekijken? Ga dan gauw naar mijn portfolio en laat je inspireren. Zoek niet langer want je hebt je fotograaf gevonden! Als je vragen hebt stuur gerust een berichtje