Skip to content
Menu

Je zwangerschapsfotograaf in Amersfoort Mayera Fotografie

Hip hip hooray! Jullie zijn zwanger! Er breekt een mooie periode aan en hier wil je later nog op terug kunnen kijken.

Tijd dus om je prachtige buik te laten fotograferen! De beste periode is tussen de 28-34 weken. Afhankelijk hoe hard je buik groeit. Dit zullen waardevolle herinneringen worden…

Ik heb als fotografe al vele jaren ervaring en heel veel aanstaande moeders ( en vaders ) mogen fotograferen. Bekijk gauw mijn garderobe om te kijken welke jurken en doeken ik allemaal in mijn collectie heb! Deze mag je altijd gratis gebruiken tijdens de fotoshoot.

Natuurlijk hoef je niet alleen op de foto. Dit kan zeker ook met je partner of met broer(s) en/of zus(sen). Ook een Newborn fotoshoot is eigenlijk onmisbaar. Jullie kleine baby zal zo ontzettend gauw groeien. Dat hele kleine prille is zo snel weer voorbij.

Ik kom bij jullie thuis met al mijn accessoires, props en doeken, zo hoef je zelf niet de deur uit. Mijn ruime studio is gevestigd op het bedrijventerrein in Cothen. Een klein dorpje aan de Kromme Rijn. Dit kun je gemakkelijk vinden met de auto. Kom je met het openbaarvervoer? Dan haal ik je op bij de bushalte!

Uiteraard ben ik ook te boeken voor diverse andere fotoshoots. Een nieuw familie portret in het historische centrum van Amersfoort of in 1 van de prachtige bossen…

Mijn stijl wil ik omschrijven als puur, natuurlijk, dromerig en warm. Een uitstraling waar kracht, ongedwongenheid en spontaniteit voorop staan.

Heb je interesse gekregen in een fotoshoot? Bekijk gauw mijn portfolio om de foto’s te bekijken! Welke stijl past er bij jou?

Zoek niet langer want je hebt je fotograaf gevonden! Als je vragen hebt stuur gerust een email.