Skip to content
Menu

Jouw newborn fotograaf in IJsselstein Mayera Fotografie

Willen jullie graag prachtige foto’s van jullie kleintje? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Newborn fotografie is voor mij één van de leukste dingen om te doen. Die kleine handjes en voetjes, de zachte dons haartjes ja dát hele prille leg ik heel graag vast. Foto’s zijn zo onwijs dierbaar, ze nemen je weer even terug in de tijd, brengen momenten naar boven.

De tijd gaat al zo snel en als je bijzondere gebeurtenissen laat vast leggen heb je een tastbare herinneringen. Want zó klein gaat ook zó snel weer weg. Deze eerste weken zijn zo speciaal en onvergetelijk maar gelukkig hebben we dan de prachtige foto’s nog.

Voor deze fotosessie kom ik bij jullie thuis met al mijn accessoires, props, doeken, haarbanden en mutsjes. Zo hoeven jullie zelf niet de deur. Voor deze sessie neem ik uitgebreid de tijd zodat er ruimte genoeg is voor knuffels, verschonen en voedingen.

Mijn stijl als fotografe wil ik omschrijven als puur, natuurlijk, dromerig en warm, ik werk daarom graag met veel natuurlijke materialen en zachte tinten. Zo creëer ik mooie rustige foto’s waar jullie kleintje centraal staat.

Zorg dat je de Newborn sessie het liefste z.s.m. in je zwangerschap reserveert ( rond je uitgerekende datum ) zodat ik er rekening mee kan houden in mijn agenda.

Ben je momenteel nog zwanger? Denk dan ook aan een zwangerschap sessie. Ik leg jou en je partner graag vast in deze bijzondere periode. Ook grote broer en zus zijn uiteraard van harte welkom in de studio of op locatie!

Mijn ruime studio is gevestigd op het bedrijventerrein in Cothen. Dit is gemakkelijk te vinden met de auto vanuit heel provincie Utrecht en daar buiten.

De studio kan gebruikt worden voor een prachtig portret van jezelf of jullie kinderen. Dit kan uiteraard ook op locatie in IJsselstein.

Wil je een kijkje nemen in mijn portfolio? Zo krijg je een nog beter beeld van mijn recente werk.

Zoek niet langer want je hebt je fotograaf gevonden! Als je vragen hebt, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.