Skip to content
Menu

Jouw newborn fotograaf in Houten Mayera Fotografie

Je bent opzoek naar een newborn fotograaf? Dan ben je hier aan het juiste adres. Newborn fotografie is voor mij één van de leukste dingen om te doen.

Die kleine handjes en voetjes, de zachte dons haartjes ja dát hele prille leg ik heel graag vast. En voor jullie is dit een hele waardevolle herinnering. Want zó klein gaat ook zó snel weer weg. Deze eerste weken zijn zo speciaal en onvergetelijk maar gelukkig hebben we dan de prachtige foto’s nog.

Voor deze sessie kom ik bij jullie thuis met al mijn accessoires, props, doeken, haarbanden en mutsjes. Zo hoeven jullie zelf niet de deur. Voor deze sessie neem ik uitgebreid de tijd zodat er ruimte genoeg is voor knuffels, verschonen en voedingen.

Mijn stijl wil ik omschrijven als puur, natuurlijk, dromerig en warm, ik werk daarom graag met veel natuurlijke materialen en zachte tinten. Zo creëer ik mooie rustige foto’s waar jullie kleintje centraal staat.

Zorg dat je de Newborn sessie het liefste z.s.m. in je zwangerschap reserveert ( rond je uitgerekende datum ) zodat ik er rekening mee kan houden in mijn agenda. Ben je momenteel nog zwanger? Denk dan ook aan een zwangerschap sessie.

Ik leg jou en je partner graag vast in deze bijzondere periode. Ook grote broer en zus zijn uiteraard van harte welkom in de studio of op locatie!

Mijn ruime studio is gevestigd op het bedrijventerrein in Cothen. Dit is gemakkelijk te vinden met de auto vanuit heel provincie Utrecht en daar buiten.

De studio kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een prachtig portret van jezelf of jullie kinderen. Dit kan uiteraard ook op locatie in Tiel.

Ben je benieuwd naar wat voor foto’s ik nou eigenlijk maak? Bekijk dan gauw mijn portfolio en laat je inspireren.

Zoek niet langer want je hebt je fotograaf gevonden! Als je vragen hebt, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.