Skip to content
Menu

Newborn Fotografie Ze zijn nog zo klein...

Jullie zijn opzoek naar een Newborn Fotograaf? Zoek dan niet verder want je hebt haar gevonden!

Allereerst: Gefeliciteerd met jullie kleine! Dat is het mooiste wat er is, jullie mini mensje.

Met mijn jaren lange ervaring met newborn sessies zal ik voor jullie een waardevolle herinnering vastleggen. Prachtige foto’s waar jullie jaren later met veel plezier naar terug kunnen kijken.

Boek de Newborn Shoot op tijd

Want dat hele kleine en prille is zo weer verdwenen!

Voor deze fotoshoot kom ik met mijn spullen gewoon bij jullie aan huis. Zo hoeven jullie niet zelf de deur uit en heb je alle gemakken van thuis bij de hand.

Mijn stijl wil ik omschrijven als puur, natuurlijk, dromerig en warm ik werk daarom graag met veel natuurlijke materialen en zachte tinten. Zo creëer ik mooie rustige foto’s waar jullie baby centraal staat.

Ik werk niet met ingewikkelde poses, mijn work flow is vooral kijken naar de baby en wat de baby toe laat. Hij of zij bepaald eigenlijk hoe de fotoshoot verloopt. Voor deze fotoshoot nemen we dan ook ruim de tijd ( 2 a 3 uur ). We doen alles rustig aan, zo is er ruimte genoeg voor een knuffel, voeding of even een schone luier.

Het is verstandig om al ruim in je zwangerschap contact op te nemen voor een newborn shoot. Zo kan ik in mijn agenda rekening houden met de uitgerekende datum. Zodra de kleine geboren is nemen jullie z.s.m. contact op om de definitieve datum in te plannen. Het liefste fotografeer ik tussen de 4 en 21 dagen oud.

Hoe gaat de fotoshoot in zijn werk?

Vooraf aan de fotoshoot geef ik jullie informatie hoe jullie alvast kunnen voorbereiden. Het is voor de baby aangenaam dat de ruimte goed warm is.

Ik kom binnen met mijn hele inboedel en ga eerst alles installeren. Dit duurt vaak wel 15 minuutjes. Ik fotografeer altijd bij het grootste raam, dit is vaak in de woonkamer. Met het grote raam heb ik het meeste daglicht tot mijn beschikking. Het kan zijn dat er wat meubels verplaatst moeten worden om de setting klaar te zetten. Als alles klaar is gezet en de baby is ook rustig kan de fotoshoot beginnen!

Zoals ik al eerder zei wordt mijn werkwijze vooral bepaald door de baby, ik probeer zo min mogelijk het ritme te verstoren. Als hij of zij het toelaat verander ik van pose of voeg ik een accessoire toe. Niet elke baby vindt een bepaalde pose fijn, pin je dus niet te veel vast op die ene foto. Een newborn shoot kost veel geduld ( laat dat nou een goede eigenschap zijn van mij ) En veiligheid staat voorop! Na de fotoshoot neem ik alle spullen weer mee en zorg ik dat de gebruikte accessoires weer gewassen worden!

Wat neem ik mee?

Doeken, wraps, haarbandjes, mutsjes, pakjes, manden en schalen naar wens. Een kacheltje, mijn camera, achtergrond systeem en natuurlijk mijn jarenlange ervaring.

Tips VOORAF:

  • Zet de kachel op standje sambal 24/25 graden. Ik neem ook een kacheltje mee.
  • Wil je de kleine zonder kleertjes op de foto? Doe deze dan vast uit voor de laatste voeding en wikkel hem of haar in een warme doek ( luier mag nog aan blijven ).
  • Baby’s worden lekker moe als ze voor de fotoshoot even in een badje zijn geweest.
  • Geef voor de fotoshoot nog in voeding als dat mogelijk is
  • Rust is voor de baby heel belangrijk, dus laat familie/kraambezoek liever een andere dag komen.

Je kunt me hier direct een berichtje sturen, of kijk eerst rustig naar de rest van mijn Newborn Foto’s hieronder.