Skip to content
Menu

Borstvoeding Natuurlijk op de foto!

Borstvoeding geven is iets heel bijzonders. Ik weet het als geen ander want ik heb onze zoon bijna 2 jaar borstvoeding gegeven! Maar wat ik niet heb zijn mooie foto’s van deze fijne momenten samen. En die mis ik toch wel!

Soms zie je het bij een ander en komen je herinneringen wat vaagjes terug. Die kleine handjes die aan je kleren friemelen ( raar woord.. ). Het oog contact met je kleintje en  het in slaap vallen na de voeding. En die kleintjes worden er zo gelukkig van. 

Ik leg deze momenten heel graag met alle liefde voor je vast. Zo dat jij wél kan terug kijken naar deze prachtige herinnering! Je weet nooit hoelang je borstvoeding kan geven, voor je het weet stopt het om welke reden dan ook. 

We kunnen deze sessie gewoon bij jullie thuis doen, in jullie vertrouwde omgeving. Maar het mag ook op locatie, bij warm zomers weer bijvoorbeeld. Maar ook een sessie in mijn studio in Cothen is een optie.
De fotoshoot duurt ongeveer een uur. Afhankelijk hoe lang je kindje drinkt kan ik ook wat ‘gewone’ foto’s van jullie maken. Samen knuffelen, een boekje lezen of een spelletje ( als je kindje wat ouder is ). 

Ik hoor graag wat je wensen zijn. 

Borstvoeding